Νέο πρόγραμμα Norma Διερευνητών έκδοση 1. 6. 0

αναρτήθηκε στις 19 Μαΐ 2014, 3:45 π.μ. από το χρήστη Domain Admin   [ ενημερώθηκε 7 Νοε 2015, 1:06 π.μ. ]
Ένα πρόγραμμα πολυ εξυπηρετικό για γραφεία πραγματογνωμόνων - διερευνητών που υποστηρίζουν ασφαλιστικές εταιρίες ή και ιδιώτες. 
Καταχωρεί υποθέσεις δημιουργώντας φακέλο για κάθε μία, παρακολουθώντας την πορεία της και τα οικονομικά του γραφείου. Προσφέρει τη δυνατότητα 
πρόσβασης απο πολλούς χρήστες.  Στο φάκελο μπορείτε να καταχωρείτε όλα τα σχετικα αρχεία της υπόθεσης. (κείμενα - φωτογραφίες κλπ)
Μια πολύ καλή δυνατότητα είναι ότι διαθέτει αρχείο προτύπων εγγράφων του word - που εσεις δημιουργείτε - και απο τα οποία παράγονται αυτόματα άλλα κείμενα του word που αφορούν την υπόθεση. 
Πχ. Έστω ότι σε μια υπόθεση πρέπει να έχουμε απο την τροχαία της πόλης Χ μια έκθεση για ένα ατύχημα. Η αίτηση που πρέπει να στείλουμε στη τροχαία συντάσεται αυτόματα απο το word και έχουμε το κείμενο με τα πεδία που πρέπει - (ημερομηνίες, δρόμοι, εμπλεκόμενοι, παραλήπτη  κλπ)

Η δυνατότητα αυτή μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες εφαρμογές  όπως πχ. συμβολαιογράφους, δικηγόρους και κάθε  άλλο επαγγελματία που συντάσει κείμενα με πολύ ή λίγο στερεότυπο μέρος και πληροφορίες που προέρχονται απο πεδία μιας βάσης δεδομένων. 

Comments